ФК "Уманьферммаш" опротестовує результат матчу з "Зорею"
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 14 травня 2013, 08:11

sloncakssIMG_5897

Скандал навколо другого півфінального матчу кубку області між "Зорею" та "Уманьферммашем" набирає обертів.

Керівники ФК "Уманьферммаш" знайшли порушення регламентних норм керівництвом "Зорі" і з відповідними заявами звернулися до передбачених футбольними законами інстанцій, повідомляє umanfootball.com.ua.

Як зазначають джерела, близькі до клубу, у цьому матчі ФК "Зоря" порушила регламентні норми. Проте які саме, клуб поки що не розголошує. З огляду на це, керівництво ФК "Уманьферммаш" написало листи до Федерації футболу України та Федерації футболу Черкаської області, сподіваючись на справедливе рішення цього питання. Вже сьогодні надійшла відповідь з ФФУ про факт порушення регламентних норм з боку ФК "Зоря". Проте остаточне рішення з цього приводу повинна приймати КДК Федерації футболу Черкаської області. Відповідна заява з боку ФК "Уманьферммаш" вже доставлена в Черкаси до ФФЧО.

Як зазначили керівники ФК "Уманьферммаш" - "ми налаштовані рішуче на фінал кубка області. Те, що фінал призначений вже на ці вихідні - то відповідне рішення має бути прийнято оперативно, або фінал потрібно переносити".

 

"Черкаський спорт" слідкуватиме за розвитком цієї ситуації