Футболістки Черкащини взяли участь у чемпіонаті України
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 25 квітня 2013, 08:52

ДФК Тальне

Юні футболісти ДФК "Тальне" завершили виступи у чемпіонаті України з футзалу серед дівчат 1998-1999-го років народження. У фінальному етапі чемпіонату тальнівчанки посіли сьому сходинку.

Днями у Гребінці проходив фінальний етап чемпіонату України з футзалу серед дівчат 1998-99-их років народження. Змагання котрі проходили кілька місяців добігли кінця. Черкащину на чемпіонаті представляла команда ДФК "Тальне". До фінального етапу футболістки вийшли з третього місця, де могли поборотися за призові місця, однак цього не сталося.

Напередодні фінального туру двох лідерок ДФК "Тальне" Юлію Щербак та Аліну Абрамову було запрошено до табору збірної України. Власне без свого воротаря та ключового польового гравця тальнівська команда не зуміла продемонструвати гідний себе результат. У підсумку ДФК "Тальне" посів сьому сходинку.

"У цьому чемпіонаті ми зробили якісний крок уперед. Враховуючи те, що наша команда є на рік молодшою за інші, ми продемонстрували непоганий результат. Приємно, що наших кращих гравців викликали до збірної України. Це гарно посприяє їхньому подальшому розвитку. Їхня відсутність не дозволила нашій команді сподіватися на якісніший результат. Впевнений, що в оптимальному складі ми б неодмінно поборолися б за призові місця", - ділиться враженнями Олександр Дячук, тренер ДФК "Тальне".