Черкащанин потрапив у півфінал телешоу «Украє має талант»
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 24 квітня 2013, 12:14

ykraina_mae_talant_q-jG4ENxg_2

   Черкаський танцівник Дмитро Політов вразив журі телепроекту «Украє має талант» та пройшов у півфінал конкурсу.

   Запальний, енергійний та інтригуючий. Таким постав черкасець Дмитро Політов перед журі телепроекту «Україна має талант» на телеканалі «СТБ». Вибагливих суддів наш земляк вразив екстремальним танцем, який змусив як журі, так і глядачів, затамувати подих. Своїм небезпечним танцювальним номером на пілоні він буквально «закохав» у себе всю жіночу аудиторію, та заслужив повагу чоловічої.

ykraina_mae_talant_2gFVLSRULg0 

   За словами Дмитра, незвичайним танцювальним мистецтвом, «поул-денсом», він почав займатися близько року тому. Зізнається: танцювати любив з дитинства, проте не завжди знаходив підтримку. Нині найбільшим його вболівальником та найміцнішою опорою є дружина, яка надихає його нові постановки. На телепроекті «Україна має талант» танцівник ставить перед собою лише найвищі цілі.

ykraina_mae_talant_q-jG4ENxg_1 

   «Жоден із тих трюків, які побачили глядачі у відбірковому турі, повторюватися у моєму виступі не будуть. Звичайно, почуття конкуренції є, але ми вже дуже подружилися в таборі. Всі розуміємо, що це лише проект. Робитимемо усе можливе, щоб сподобатися глядачам. Коли я кажу своєму постановнику про хвилювання, він відповідає: «Просто живи своїм образом». Я вважаю, що образ дуже гармонійний. У своєму виступі я боротимуся за шматочок сонця, і, аби його досягнути, маю впоратися зі страхами та безсиллям», – говорить черкащанин Дмитро Політов, учасник шоу «Україна має талант» виданню «Прочерк».