«Донецьк» розгромив «Кривбасбаскет»
Написав Administrator   
П'ятниця, 04 листопада 2011, 14:04

«Донецьк», у складі якого одразу шестеро гравців відзначилися десятьма й більше здобутими очками, а найрезультативнішим став Де Маркус Нельсон, розгромив «Кривбасбаскет» із рахунком 109-51.

Для команди Володимира Чурсіна поразка в Донецьку стала восьмою поспіль зі старту чемпіонату. Нагадаємо, що минулого сезону донецька команда завдала «Кривбасбаскету» трьох поразок із суттєвою різницею в рахунку – в четвертому колі регулярної першості (98-58) і двічі у плей-офф (108-68 та 108-50). Тож цього разу тиграм ледь не вдалося повторити рахунок останньої зустрічі двох команд.

«Тигри» захопили ініціативу з перших секунд поєдинку, повівши 14-0 ще до середини дебютної чверті. Надалі перевага підопічних Саші Обрадовича зростала з кожною десятихвилинкою, сягнувши врешті-решт 58 очок.

«Кривбасбаскету», що знову грав без травмованого капітана Дмитра Корабльова, не вистачило індивідуальних зусиль лідерів Брайана Девіса та Елвіна Сноу, які записали на свій рахунок по 12 очок.

У складі ж «Донецька», окрім Де Маркуса Нельсона, який відзначився 17 очками, результативну гру продемонстрували Максим Пустозвонов (14 очок), В’ячеслав Кравцов (13 очок), Рамел Каррі та Вуле Авдалович – по 12 очок, а також Іван Раденович (10 очок).

superleague.ua