«Дніпро» здобув сьому поспіль перемогу
Написав Administrator   
Четвер, 24 листопада 2011, 12:01

Чарльз Томас став головним героєм матчу з «Ферро-ЗНТУ», в якому «Дніпро» повторив досягнення «Говерли», здобувши сьому поспіль перемогу. Підопічні Дениса Журавльова, лідируючи протягом більшої частини матчу, здолали суперника з рахунком 83-70.

Після рівної боротьби в дебюті поєдинку господарі захопили ініціативу, вигравши першу чверть із рахунком 23-17. Протягом наступної десятихвилинки перевага «Дніпра», у складі якого результативну гру демонстрував Чарльз Томас, відзначившись ще до великої перерви 15 очками та 5 підбираннями, зросла до десяти пунктів (39-29).

Уже в дебюті третьої чверті Стівен Буртт наздогнав свого партнера по команді за кількістю здобутих очок, а перевага дніпропетровської команда складала +16. Але спрацював тайм-аут Кирила Большакова, й спершу Річард Гуінн кидками з-за дуги повернув десятиочкову різницю в рахунку, а згодом Ренді Калпеппер і Джеремі Шаппел відродили згаслу інтригу. Лише два влучні триочкові Чарльза Томаса дозволили дніпрянам вирушити на останню перерву, лідируючи 60-53. Однак у заключній чверті підопічні Дениса Журавльова спіймали кураж, не залишивши супернику жодного шансу.

І саме Чарльз Томас став найрезультативнішим гравцем зустрічі, відзначившись 30 очками й 7 підбираннями та здобувши рекордні 32 бали рейтингу ефективності. Стівен Буртт завершив гру з 22 очками, 5 підбираннями та 5 передачами. На рахунку Максима Корнієнка шостий дабл-дабл у сезоні: 10 очок + 10 підбирань + 5 блок-шотів. Деррік Лоу допоміг команді 11 очками та 6 підбираннями.

22 очками та 8 підбираннями у складі «Ферро-ЗНТУ» відзначився Річард Гуінн. Ренді Калпеппер, який уже звично потішив публіку низкою яскравих моментів, став автором 16 очок і 5 передач, Джеремі Шаппел – 13 очок і 5 підбирань.

superleague.ua