Юні регбісти Черкащини визначали кращого
Написав Administrator   
Середа, 20 лютого 2013, 16:25

big_56757t686utghjgchjDSCi2307

   Вихованці "Школи регбі Олексія Цибка" вперше на Черкащині змагалися на твердому покритті в рамках міського турніру з регбі–5.

   У спортивному залі ЗОШ № 7 відбувся Відкритий міський турнір "Школи регбі Олексія Цибка" з регбі–5. На урочистому відкритті з вітальним словом виступив президент РФК "Сміла" Олексій Цибко. Юних спортсменів, їхніх батьків і тренерів привітав заступник міського голови Олександр Головченко. Із вітальним словом також виступили віце–президент з виховної роботи і організаційних питань Федерації регбі Черкаської області Алла Калініна і директор ДЮСШ "Олімп", головний суддя змагань В'ячеслав Коломієць.

   Відкритий міський турнір "Школи регбі Олексія Цибка" з регбі–5 видався по–справжньому видовищним. Учасниками змагань стали 6 дитячих команд, які представляли загальноосвітні школи, на базі яких тренуються гравці. До складу кожної команди входили 5 учасників. Ігровий процес відбувався безконтактно: на поясі гравців були прикріплені кольорові стрічки, які потрібно було зривати суперникам з протилежної команди – в цей момент за свистком судді відбувалася передача м'яча іншій команді.

hfh7657hgggjfxjhdfd57567

  У першому турі учасники визначали фіналістів турніру за олімпійською системою й зіграли 3 матчі з такими результатами:

– школа №2 – школа №3 – 35:0;

– гімназія – школа №13 – 20:5;

– школа №7 (1) – школа №7 (2) – 15:5.

   Отже, до фінальної частини турніру потрапили команди гімназії, школи №2 та школи №7 (1). Для того, щоб визначити переможця та призерів, команди зіграли ще 3 матчі за круговою системою. Ігри закінчились з такими результатами:

– школа №2 – гімназія – 30:10;

– гімназія – школа №7 – 15:10;

– школа №2 – школа №7 – 25:15.

   Таким чином, переможцем турніру з регбі–5 стала школа №2, срібні нагороди отримала гімназія, бронзовим призером стала команда школи № 7(1). Усі учасники були нагороджені грамотами за участь в турнірі та солодкими призами від ТМ "Медуниця". Переможці отримали медалі, повідомляє видання «Сміляночка».

   Керівництво РФК "Сміла", батьки, тренери та учасники висловили велику подяку своїм постійним спонсорам за допомогу в проведенні турніру.