Прев’ю 5-го туру чемпіонату Черкас з міні-футболу
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 21 грудня 2012, 16:30

4turchampcherkaspreiewIMG_5193

Цієї неділі, 23-го грудня, пройде останній в 2012-му році тур чемпіонату Черкас з міні-футболу. «Черкаський спорт» пропонує до вашої уваги прев’ю матчів 5-го туру.


12.30 Обленерго – 13-й состав

Відкриватимуть ігровий день «Обленерго» та «13-й состав». Обидві команди зіграли по три матчі, й посідають місця у нижній частині турнірної таблиці. Якщо для новачка чемпіонату, «Обленерго», шоста позиція є прийнятною, то для «13-го составу» 8-ма сходинка не припустима. Після успіху в Бізнес-Лізі «Хорватія» має значно вищі амбіції, аніж поневіряння на дні турнірної таблиці. Поки, судячи з попередніх матчів, ігрова перевага на боці «Обленерго». Ця команда мала непогані шанси у матчі з «Динамо» та й перемога над «Гетьманом» багато чого варта. У «13-го составу» поки що лише провальні ігри, тому Іван Хоменко і компанія налаштуються серйозно на цей матч. Знаючи, як капітан «Составу» може мотивувати своїх партнерів по команді, на «Обленерго» чекає складний матч.

 

13.30 Цетус – Одна Родина

Напевно найпотужніша на сьогодні команда міста, «Цетус» «екзаменуватиме» «Одну Родину». З огляду на попередні матчі обох команд, шанси в «Родини» у цьому матчі такі ж, як і в поєдинку з «Шармом». Поки у чемпіонаті «Цетус» не знає поразок, причому команда зіграла три матчі з претендентами на вихід з групи. Тому, після таких успіхів, «Цетус» навряд чи зупиниться, а продовжить тримати лідерство.

4turchampcherkaspreiewIMG_5006

14.30 Надія-ЧДТУ – Азот

Перший матч, який претендує на звання центрального. Надзвичайно схожу гру демонструє «Надія-ЧДТУ» та «Азот». Обидві команди грають у швидкісний та технічний міні-футбол. Складно уявити, хто з команд здобуде в цьому матчі перемогу. Проте, можна передбачити, що обидві команди підлаштовуватимуться під гру свого суперника. Гра «Азоту», традиційно будується через Сергія Усаковського, тому футболісти «Надії-ЧДТУ» намагатимуться міцно закрити легенду черкаського міні-футболу. З іншого боку граючий тренер Азоту, Усаковський знає гру «Надії-ЧДТУ», тому може підготувати для своїх суперників непоганий сюрприз. Дивлячись попередні матчі, можна зробити висновок, що слабким місцем «Надії-ЧДТУ» була нереалізація великої кількості моментів та часті обрізки, які призводили до забитих голів. Тому, можливо, «Азот» спробує віддати «Надії-ЧДТУ» ініціативу, намагаючись піймати суперника на контратаці.

 

15.30 Гетьман-Матусів – Дніпро

«Гетьман-Матусів» поступово залишає аутсайдерські позиції. Досвідчена команда має амбіції вийти зі свої групи до наступного етапу чемпіонату області, тому матусянам просто необхідно перемагати «Дніпро». Стосовно чорнобаївського колективу, то ця команда не має серйозних завдань на цей турнір. Футболісти «Дніпра» шукають свою гру, намагаючись продемонструвати найкращі свої якості. Цікавості та інтриги цьому матчу «підігріває» те, що у складі «Гетьмана» гратиме колишній лідер «Дніпра» Олександр Валяєв. Тому певна принциповість у цьому матчі може бути. У будь-якому разі, фаворитом зустрічі є «Гетьман-Матусів».

4turchampcherkaspreiewIMG_4933

16.30 Динамо – Рятівник

Ще один центральний матч. У чемпіонаті Черкас «Рятівник» є одним із претендентів на чемпіонство, проте в команди не добре йдуть справи у чемпіонаті України. Тому команда АПБ спробує реабілітуватися перед собою та вболівальниками за прикрі поразки на власному паркеті від «Лукаса» та «Колоса». Цьому плану може добряче завадити «Динамо», адже новостворений амбітний колектив в минулому турі зазнав поразки, тому також намагатиметься компенсувати втрачені очки у протистоянні з лідером. Власне від цього поєдинку певним чином визначиться розклад сил у групі Б.

 

17.30 Хімелектробуд – Звенигородка

Зустріч аутсайдерів групи А. Хоча обидві команди ще не здобували очок у цьому чемпіонаті, проте періодами демонструють непогану гру. Особливо це стосується «Звенигородку», яка в усіх своїх програних матчах мала шанси на перемогу. В «Хімелектробуду»  теж були непогані відрізки, однак фаворитом зустрічі є все-таки «Звенигородка». Після надпотужного матчу проти «Шарму», звенигородські футболісти понад усе прагнутимуть здобути свої перші очки. Чи зможе цьому завадити «Хімелектробуд»? Покаже гра.

4turchampcherkaspreiewIMG_5204

18.30 Пальмира – Живчик

Четверта команда зони Б проти останньої. Фаворитом зустрічі є «Пальмира», яка має шість очок у своєму активі. «Живчик» може похвалитися лише одним пунктом, однак ця команда має гру в запасі. Втім, попри дві поразки гравці «Живчика» не є «хлопчиками для биття». Тому в «Пальмири» можуть виникнути проблеми з цією командою.

 

19.30 Темна Конячка – Ураган 

За перші три матчі грізний колектив «Темна Конячка» не набрав жодного очка. Володар Кубка Черкаської області з пляжного футболу та постійний призер різноманітних міні-футбольних чемпіонатів ніяк не може «встати на ноги». Щоправда, перші три матчі команда проводила проти лідерів своєї групи, тому надалі варто очікувати, що «Конячка» почне набирати очки. І вже в 5-му турі їм це може бути до снаги. «Ураган» має у своєму активі шість очок, однак навіть у переможних матчах ця команда грає вкрай нестабільно. Тому голодні до перемог футболісти «Темної Конячки» можуть здобути свою першу перемогу.