Наші за кордоном
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 20 грудня 2012, 15:03

 N5565565QRpybE2g6Y

   Черкаська гімнастка Ірина Краснянська вирушила за кордон судити найпрестижніші чемпіонати світу.

   Цікаву пропозицію отримала черкаська гімнастка Ірина Краснянська. Враховуючи всі попередні заслуги Ірини та її нинішню активну тренерську діяльність, закордонні колеги запросили черкащанку долучитися до суддівської колегії низки престижних чемпіонатів у США та Чехії. Таке запрошення дівчина заслужила кропіткою працею. Адже у 2008 році прославила Черкащину на весь світ. Вона стала  чемпіонкою  світу у вправах на колоді та учасницею двох Олімпійських ігор   в Афінах і  Пекіні.  Також черкащанка відома тим, що на її честь названий складний елемент на брусах. Саме нашу землячку, Ірину Краснянську, вважають справжнім відкриттям української гімнастики. Сама ж спортсменка отриману пропозицію сприймає як цінну можливість.

 b6565dNqq5656565N62IzI 

   «Для мене, насамперед, це досвід. По-друге, я матиму змогу удосконалити своє володіння англійською мовою, адже постійно над цим працюю. По-третє – матиму можливість поспостерігати за практичними навиками зарубіжних спортсменів, можливо, знайти якусь родзинку для майбутніх програм моїх вихованців. Проте на мене покладатиметься велика відповідальність», – говорить Ірина Краснянська, учасниця двох Олімпіад, чемпіонка світу зі спортивної гімнастики.

   Нагадаємо, минулого грудня Ірина Краснянська ділилася своїми вміннями із юними гімнастами Шотландії. Спортсменка провела там низку майстер-класів та занять як для найстарших, так і для найменших.