«Імпексагро» без проблем з «Юракадемією»
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 02 грудня 2011, 20:09

 normal_2011-11-12_00011

 

   Волейболісти черкаського «Імпексагро Спорту» після місячної перерви у п’ятому турі волейбольної Суперліги в гостях здобули переконливу перемогу над харківською «Юракадемією» з рахунком 3 : 0.  

 

   Чоловіча волейбольна Суперліга, після кубкової паузи поновилася. Черкаські волейболісти після невдач у Кубку України та програшу в товариській зустрічі лубенському "Фавориту" максимально налаштувалися на свого суперника - харківську "Юракадемію". Місячна перерва пішла на користь черкасцям, адже наші волейболісти впевнено здолали харківчан із рахунком 3 : 0 на їхньому ж майданчику.

   Харківські волейболісти лише в першому сеті змогли створити справжній супротив черкасцям. Стартова партія знайшла свого переможця лише за допомогою додаткових розіграшів. Черкаські волейболісти були сильнішими, здобувши перемогу 27 : 25.

   Отримавши психологічну перевагу, гравці «Імпексагро» дотисли своїх суперників у наступних двох партіях. Другий сет закінчився з найбільш розгромним рахунком у матчі: 25 : 18. Третя партія проходила також під диктовку гостей, лише під завісу сету харьківчани намагалися «зачепитися» за цей матч, однак їм не вдалося. Черкаські волейболісти втримали свою перевагу, і вигравши третій сет з рахунком 25 : 21, відсвяткували перемогу в матчі.

   3 : 0 у першому матчі туру, і черкасці отримують три бали до свого доробку в загальному заліку і виходять на третю сходинку турнірної таблиці. В активі "Імпексагро" 17 очок, а їхній найближчий переслідувач хмельницький "Новатор", програвши у цьому турі має також 17 очок, проте  за співвідношенням перемог та поразок у черкащан кращий показник.

   Другий матч 5-го туру пройде завтра у Харкові о 12.00, в якому черкаські волейболісти матимуть змогу закріпитися на одній із лідерських позицій у Суперлізі.