1/8 фіналу: "Освіта-ЧПТ" вибиває "Ньютон", а "Дахнівка (ДЮСШ)" - "Капрі-трейд"
Написав Андрій Вєков   
Вівторок, 09 лютого 2016, 21:15

09022016 1

Лідери Вищої ліги вилетіли з розіграшу кубка Бізнес-ліги. Про ці та інші матчі далі в матеріалі

 

 

"Ньютон" – "Освіта-ЧПТ" 1:2
Голи: Удовика – Третьяк, Кравчук В.

09022016 9

   Срібні призери чемпіонату вийшли на паркет у статусі фаворита пари, а покинули його разом із турніром. "Освітяни" швидко сьогодні відкрили рахунок в матчі: Колос асистував Третьяку, а от "Ньютон" пішов на перерву з нулем у графі забитих. На півтакту швидшими були "помаранчеві" за свого опонента, але розбити серйозно налаштований захист ЧПТ їм не вдалося. "Сині" щоразу відтискали позіційний наступ на свої ворота, тож "Ньютон" пішов на перерву в класичному для себе стані розбалансованості.

09022016 2

   По перерві активність біля воріт одне одного у суперників цього матчу підвищилася. Гравці "Ньютона" в кожному епізоді 1в1 обігрували візаві, що давало їм можливість підходити ближче і залишати більше людей позаду. Багато атак колектив проводив через "стовпа", але чи не в кожній другій обрізався і давав "освітянам" набрати в легені повітря. Так, супермомент не використав Синьок, не підставивши ногу перед порожніми воротами. Але невдовзі чергова контратака дала результат – Кравчук-молодший збільшив рахунок – 0:2. Попри перевагу в кількості забитих м'ячів "ЧПТ" допускав одну величезну помилку – захисники давали бити технічним ньютонівцям і пропустили один м'яч. У результаті "Ньютону" просто не вистачило часу щоб зрівняти рахунок - 1:2.

 

 

 

"Капрі-трейд" – "Дахнівка (ДЮСШ)" 2:3
Голи: Довгий, Ворона – Лобков (2), Стрижак

09022016 8

   Банальна недооцінка суперника зіграла проти "Капрі-трейду" сьогодні. "Червоні" забили гол на початку зустрічі і відчули себе спокійно. Занадто спокійно. Гравці ДЮСШ добряче почали ворушити їм нерви. Загалом "Дахнівка" протягом усього сезону хоче, намагається, але то останнього пасу не вистачає, то в стійку з метра поцілять. Так, стоп'ятсот нагод знадобилося хлопцям, щоб нарешті забити у цій грі – дальню стійку замкнув Лобков – 1:1. Десь серед цього урагану моментів промайнув "Тюля", який вирішив не забивати "зеленим" і в статусі-кво суперники пішли на перерву.

09022016 7

   У другому таймі молодим уже не дали стільки простору. Команди зіграли на рівних. За п'ять хвилин до кінця розпочалася розв'язка, у якій і вирішилася доля матчу. Спочатку вийшла вперед "Дахнівка"; "Капрі-трейд" одразу зрівняв. За хвилину ДЮСШ знову змінила рахунок – 2:3 і сенсаційно вийшла в 1/8.

 

 

 

"Азот" – "Олімп" 11:1

Голи: Андрійченко О. (3), Крупа (2), Алєксандров (2), Караушан, Самарин (2), Андрійченко А. – Кононенко

09022016 6

   У наступній парі зіграли полярні за рівнем команди: чемпіон вищої ліги проти аутсайдера першої. Останні вийшли на паркет агресивно налаштовані в захисті, у Шевельова рот не закривався, він кричав на усіх, хто потрапляв до його поля зору. Однак такий настрій не став на заваді "Азоту", на ворота якого, до слова, "Олімп" навіть не зазіхнув. 3:0 у першому таймі.

09022016 5

   У другому, як це зазвичай буває, "Олімп" забив гол престижу. І від цього не змінилася, "Азот" продовжив грати у свій футзал і час від часу забивати після підготовлених комбінацій. Розгромна перемога "хіміків".

 

 

 

"Епіцентр" – "Служба 15-05" 9:3
Голи: Дєдов (5), Моторний (3), Матвійчук – Сумченко (2), Максименко

09022016 3

   Вперше у сезоні "Служба 15-05" вийшла на гру без свого лідера, кращого бомбардира першої ліги, Кшемінського Богдана. Важко сказати чи вплинув би він на ситуацію в цьому матчі, але у "Служби" шансів відверто не було. Про це зі стартових хвилин заявив "Епіцентр", швидко забивши і не раз. Молодий Сумченко один відквитав, але "будівельники" відгрузили чотири і зняли всі питання ще в першій половині – 4:1.

   У другій половині "Служба" ще "побрикалася", скоротивши різницю у рахунку до двох голів, але Дєдов миттєво відреагував, оформив пента-трик і його команда у підсумку розгромила ворога - 9:3.