"Газовик" і "Патріоти" в 1/8 фіналу
Написав Андрій Вєков   
Понеділок, 08 лютого 2016, 22:00

08022016 3

Кубок Бізнес-ліги стартував матчами попереднього етапу, за результатами яких стали відомі усі пари 1/8 фіналу

 

"Газовик" – "Тріумф" 4:3
Голи: Кравець (2), Маценко, Косун – Ніколенко (2), Шадхін

08022016 4

   Нещодавно "Газовику" не вистачило лише одного очка, щоб втрапити у першу четвірку чемпіонату, а сьогодні команда вже боролася за участь в основній кубковій сітці Бізнес-ліги. "Тріумф" підсилився для кубку і склав гідний супротив ще колись потужному "Газовику". Команда навіть зібралася основним складом, але у цій грі перший тайм був повністю за білими – 1:3 і на перерву вони пішли так впевнено, як ще ніколи в сезоні.

08022016 2

   Окрім "Тріумфа" з "апнутим левелом", проти "зелених" сьогодні на паркет вийшов ще й нефарт. Купу моментів змарнував колектив і більш ніж за пів тайму зміг забити лише раз і скоротити розрив – 2:3, гол на рахунку Маценка. Після цього голу прокинувся остаточно "Газовик" і за п'ять хвилин рахунок зрівняв з допомогою рикошету. Загалом усі робочі моменти команди "вилетіли в трубу", а сумбурні "зайшли". Така "миша" залізла і вчетверте у ворота суперника і "Газовик" переміг, зробивши камбек.

 

 

 

"Патріоти" – "Швидка допомога" 4:3
Голи: Верм'янчук (3), Нуянзін – Гвоздь, Захаров (2)

08022016 1

   Ще один матч на потрапляння до 1/8 фіналу зіграли між собою "Патріоти" і "Швидка допомога". "Лікарі" зібрали на гру усіх кого можна, не було лише капітана – Сірика. А так обидві команди показали хорошу гру. У першому таймі Верм'янчук у складі "Патріотів" знову довів, що не дарма його "підписали" на кінцівку чемпіонату-початок кубку. Його два голи стали вдвічі більшою кількістю, ніж у "Швидкої" – 2:1.

08022016 6

   Однак не довго лідирували "білі". На початку другого тайму "лікарі" зрівняли рахунок – 2:2. Далі гра була максимально рівною: і та, і та команди по черзі намагалися щось створити, атакувати, але м'яч у ворота не заходив. Доки "Патріоти" не розіграли аут за п'ять хвилин до кінця, і Нуянзін ударом з носка не змінив положення – 3:2. Та знову в темпі "Швидка" справедливо зрівняла рахунок – 3:3. Залишилось 30 секунд до сирени, "Патріоти" скористалися помилкою суперника і виграли цей матч – 4:3 – Верм'янчук оформив хет-трик і вивів команду в 1/8.