"Дахнівка (ДЮСШ)" поступилася в серії пенальті, а "Прокуратура" взяла реванш у "Епіцентра"
Написав Андрій Вєков   
Вівторок, 26 січня 2016, 22:20

26012016 1

Про ці та інші матчі другого дня плей-оффу Бізнес-ліги читайте у статті 

 

 

"Дахнівка (ДЮСШ)" – "Олімп" 4:4 (2:3 по пенальті)
Голи: Романовський, Стрижак, Дяк (аг), Манько – Шевельов, Поліщук (2), Завгородній
26012016 10
   "Дахнівка" вирішила ризкинути і розпочати без Лобкова, який є ключовою фігурою у складі молодих хлопців. І за це вони заплатили двома голами у свої ворота. "Олімп" вийшов на майданчик на високих швидкостях, команда носилася по паркету і була сильнішою, до того як Лобков все ж підсилив "зелених". Це допомогло – Романовський скоротив відставання – 1:2. 
26012016 2
   У перерві Лобков завів своїх хлопців, зробив акцент на тому, що "Олімп" потрібно перегравати за рахунок швидкого пасу. Не дуже це вийшло у "Дахнівки", більше того, раз-по-раз "Олімп" "вистрілював" власним арсеналом технічних прийомів і першим змінив рахунок – гол до свого активу записав Завгородній. Далі усе перевернулося з ніг за голову: спочатку скоротив відставання Стрижак, далі курйозну помилку допустив воротар "Олімпа" – 3:3, і нарешті вивів свою команду вперед Манько – 4:3! Емоції подвоїлися і "сині" зрівняли рахунок – 4:4. Після сирени на команди чекали 6-метрові удари, у серії яких сильнішою виявився "Олімп". 

 



"Служба 15-05" – "Швидка допомога" 9:2
Голи: Кшемінський (8), Сумченко – Журавльов, Гончар
26012016 8
   Без шансів для "Швидкоі допомоги". Дуже слабко зіграла команда в захисті. Чи не кожна підготовлена атака "Служби" завершувалася голом. Перший тайм повністю за номінальними господарями – пента-трик Кшемінського проти єдиного голу Журавльова, і то не без допомоги голкіпера. 

26012016 7
   По перерві "лікарі" забили ще, утім гра від цього не змінилася. "Служба 15-05" продовжила куражитись і довела рахунок до розгромного, а Кшимінськьий з мішком голів в активі зазіхнув на звання кращого бомбардира. 

 



"Газовик" – "Фотоприлад" 2:10
Голи: Семенченко, Маценко – Силка (6), Седих, Ященко, Король (2)
26012016 5 

   "Фотоприлад" сповна скористався шансом, який їм випав сьогодні. "Газовик" не зібрався оптимальним складом на гру, ще й півтайму провів у меншості. І цього часу вистачило "сірим", щоб напрацювати гандикап, який надалі тільки зростав. "Смугасті" багато рухалися, навіть забили першими, але суперник сьогодні був сильніший. Перший тайм 1:4. 
26012016 6
   Очевидно – "Газовик" сьогодні не претендував на перемогу, натомість для "Фотоприлада" ця гра стала хорошим приводом поїхати додому у піднесеному настрої, команда розпочала жартувати вже на полі. У підсумку 10:2 на користь гравців НВК. 

 


"Епіцентр" – "Прокуратура" 3:4
Голи: Ситник, Дєдов, Ткаченко – Грушовенко, Сидоров (2), Резнік
26012016 4
   Неабияк здивувала "Прокуратура" своєю грою. Перший тайм повністю за цією командою. У протистоянні з нею минулосезонний чемпіон вимушений був двічі вийняти кулю з сітки перед тим як забити свій. Особливої похвали заслуговує воротар "чорно-жовтих" Вадим Науменко. Він став справжньою палочкою-виручалочкою в моментах де "Епіцентр" уже бачив м'яч у воротах. 
26012016 3
   Ледь-ледь вимучили "будівельники" гол, щоб зрівняти рахунок у другому таймі, як одразу ж пропустили і знову опинилися в ролі наздоганяючих. Окрім цього голу, "Прокуратура" (як впринципі й "Епіцентр") змарнувала ще декілька вбивчих нагод. За це одразу ж поплатилася – Ткаченко зрівняв рахунок – 3:3. Дивно було спостерігати, як "прокурори" виросли за лічені тижні і на розгромну поразку 11:1 відповіли рівною грою. Під кінець поєдинку потенційний аутсайдер вирвав перемогу 3:4 і помстився за минулу зустріч! 

 

"Тріумф" – "Патріоти" 2:3
Голи: Прилуцький (2) – Тарасов, Верм'янчук (2)
26012016 11
   Матч для команд, на які не тиснуть жодні турнірні амбіції. Першу половину колективи зіграли внічию, добряче поборовшись і зігравши у відкритий футзал. Хороший момент мав "Тріумф" вже у другій половині, але Власов дістав м'яч із лінії воріт. Потім точно в кут двічі філігранно поцілив Верм'янчук – 1:3. Один гол заслужено відквитав "Тріумф" і фінальна сирена завершила цей насичений на поєдинки день. Перемога "Патріотів" 2:3.