"Зоря" розтрощила "Колос"
Написав Максим Гаптар   
Субота, 17 серпня 2013, 21:07
oblast12turrDSC03653
"Зоря" - "Колос" 7 : 1 (3 : 0)
Голи: Гопка - 4’, Гуд - 20’, Трандафілов - 28’, Індутний - 48’, 74’, 88’, Поліщук - 90+2’ - Рябченюк - 81’ (пен.).
 
 
"Зоря": Іщенко, Мачульський (Парфьонов - 54’), Калініч, Зоря (Александров - 71’), Тарасенко, Листопад (Грищук), Індутний, Гопка (Сторчоус 54’), Гуд (Поліщук - 73’), Ткаченко (Островський - 67’), Трандафілов (Остренко - 30’). Тренер: Столовицький.
"Колос": Кудін, Гонда, Коркішко, Головченко (Силка - 61’), Горкун, Поліщук, Скерба, Рябченюк, Куц, Биченко, Корольов (Подгорський - 54’). Тренер: Щорс.

Сьогодні у Білозір’ї стартувало друге коло чемпіонату Черкаської області з футболу. Перший матч кола зібрав чимало місцевих уболівальників, які на власні очі побачили якісне футбольне дійство. Щоправда яскрава гра вдавалася переважно одній команді. Футболісти "Зорі" домінували на полі протягом усього матчу й довели поєдинок до логічного розгрому суперника.

oblast12turrDSC03572

Вже на старті матчу футболісти «Зорі» швидко провели кілька якісних атак. І вже на четвертій хвилині після флангової атаки м’яч у штрафному майданчику «Колоса» отримав Олег Гопка, котрий заштовхав сферу у сітку воріт суперника – 1 : 0.

oblast12turrDSC03642

Забивши швидкий гол, гравці «Зорі» стали відчувати себе дещо вальяжно. Чинні чемпіони намагалися зіграти аж надто ефектно, тому часто допускали помилки. Як наслідок у наступні кілька хвилин «Колос» зумів розгорнути свої контратаки. На 13-ій хвилині першого удару від гостей завдав Володимир Головченко, проте повз ворота. Через сім хвилин потом Євгеній Рябченюк завдав удару вже у бік воріт, але з ним без проблем впорався воротар «Зорі».

oblast12turrDSC03547

Побачивши, що суперник дещо «ожив», «Зоря» з новими силами кинулася в атаку. На 21-ій хвилині чудовий гол провів капітан команди Євген Гуд. Півзахисник «Зорі» отримав передачу у центрі поля, пройшов кілька метрів та завдав чудового удару поза межами карного майданчика – 2 : 0. Після цього футболісти «Зорі» не мали на меті зупинятися. Якісні флангові атаки від Євгена Трандафілова та Ігоря Індутного через раз могли завершуватися голами. На 28-ій хвилині «Зоря» розіграла блискавичну атаку, яку ударом впритул замкнув Трандафілов – 3 : 0. І шансів на інтригу в другому таймі практично не лишалося.

oblast12turrDSC03625

Повністю розвіяв сподівання на інтригуючу другу половину зустрічі Ігор Індутний. 11-ий номер «Зорі» головою замкнув навісну передачу від Павла Остренка – 4 : 0. На цьому ситуація на полі дещо заспокоїлася. «Зоря» продовжувала домінувати, проте кількість 100-відсоткових моментів різко зменшилася. Втім до кінця зустрічі на бідний «Колос» полилася нова злива голів. За 20 хвилин до кінця зустрічі другу жовту картку отримав центрбек вільшанського колективу Сергій Биченко. У меншості «Колос» не міг як слід відповідати титулованому супернику. Як наслідок, «Зоря» з новими силами помчала на ворота суперника. До кінця матчу Ігор Індутний оформив ефектний хет-трик. Також голом відзначився й Роман Поліщук.

DSC03533

Щоправда сухому рахунку в цьому матчі не судилося бути. Одного разу команда з Вільшани отримала шанс на гол престижу – пенальті, яке вдало реалізував Рябченюк. У підсумку 7 : 1, «Зоря» стартує в другому колі з перемоги.