На Черкащині визначили найспортивніших соцпрацівників
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 22 липня 2013, 11:29

spartakiada 8 2013 2013 2013 2143 4

    Днями на Черкащині змагалися найспортивніші працівники соціальної сфери на щорічній Спартакіаді.

  На день працівники соціальної сфери Черкащини змінили звичне місце роботи. Замість офісних клопотів вони долучилися до щорічної обласної Спартакіади. Це спортивне дійство відбувається на Черкащині уже четвертий рік поспіль і збирає чимало учасників. Цьогоріч випробувати свої сили у низці спортивних нормативів наважилося 28 команд із 38 первинних профспілкових організацій. Змагання проходили на базі оздоровчого комплексу «Придніпровський» у селі Чапаєвка.

   Соцпрацівники боролися за звання найспортивнішого у різних видах програми, а саме: дартс, настільний теніс, крос та перетягування канату. Кращих з кращих визначали за загальної кількістю набраних балів у загальному заліку. У підсумку, у першому виді змагань (дартсу), найвлучнішим серед чоловіків став представник Черкаського геріатричного пансіонату Анатолій Калініченко. Серед жінок перемогу здобула Олена Овчинникова із Черкаського районного центру зайнятості.

spartakiada 8 2013 2013 2013 вапве56ц45н5н4ые

   Опісля учасники взялися визначати кращого з настільного тенісу. Протягом години змагальники боролися за звання майстра ракетки. У підсумку, почесний титул вдалося вибороти Наталії Артамонової із команди управління праці та соціального захисту населення Канівської міської ради та Володимиру Ткаченку з аналогічного Уманського управління.

   Далі учасники перейшли до більш рухливої частини змагань – кросу. Цей вид спортивної програми передбачав визначення spartakiada 8 2013 2013 2013кращих у двох вікових групах. Після наполегливої та запеклої боротьби у першій віковій категорії (серед учасників до 35 років) перемогли Марія Підгайна з Канівського району та Володимир Остапієнко з Чигиринщини. У другій віковій категорії перемогу оформили Людмила Шкурка із Золотоніського психоневрологічного інтернату та Олександр Юрченко із Чехівського психоневрологічного інтернату. У останньому виді змагань, перетягуванні канату, найсильнішою виявилася команда Мокрокалигірського психоневрологічного інтернату.

   У підсумку, за загальною кількістю балів, перемогу у цьогорічній Спартакіаді соціальних працівників здобула команда Чехівського психоневрологічного диспансеру, срібло змагань дісталося учасникам територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району Черкас, бронза – у команди управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.