"Імперія-Пальміра" та "Дніпро-2003" перемагають у третьому турі
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 11 липня 2013, 21:19

beachfutb3turrDSC01060

Сьогодні на "Живчик-Арені" відбулося два поєдинки третього туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. В спокійному стилі "Імперія-Пальміра" та "Дніпро-2003" переграли "Епіцентр" та "Матусів".

 

 

"Імперія-Пальміра" - "Епіцентр" 5 : 2

Голи: Матвієнко, Діхтяренко, Гарнага, Вівденко, Гопка - Тараненко, Волощук.

beachfutb3turrDSC01066

У першому матчі ігрового дня між собою зустрілися "Імперія-Пальміра" та "Епіцентр". Після успішного виступу у кубку області фаворитом цього матчу вважалася команда із Золотоніського району. Власне "Пальміра" швидко почала доводити свою перевагу над суперником. Вже через кілька хвилин після початку матчу футболісти "Імперії" відкрили рахунок. Уперед свою команду вивів Антон Матвієнко. Через кілька хвилин потому "Пальміра" подвоїла свою перевагу - якісний удар зльоту вийшов у Олександра Діхтяренка - 2 : 0. На цьому перший тайм зустрічі було завершено.

beachfutb3turrDSC01077

У другому періоді "Епіцентр" зумів дещо вирівняти гру й вже на старті тайму Олексій Тараненко скоротив відставання своєї команди. Втім вже в наступній атаці "Пальміра" повернула собі лідерство. ЦЬого разу чудовий дальній удар завдав Сергій Гарнага - 3 : 1. У ці хвилини ледь не кожен удар завершувався голом. Так, через кілька миттєвостей потому "Епіцентр" зусиллями Євгена Волощука знову скоротив відставання. Однак "Пальміра" вдповіла на це черговим пострілом, цього разу від Євгена Вівденка - 4 : 2.

А в заключному таймі "Епіцентр" намагався було змінити ситуацію на полі, однак "Пальміра" не відпустила своєї переваги. Вирішальним акордом у зустрічі став результативний удар від Сергія Гопки. У підсумку 5 : 2, "Імперія-Пальміра" здобуває другу перемогу у чемпіонаті.

 

 

"Дніпро-2003" - "Матусів" 4 : 2

Голи: Дяченко (2), Кіт, Сеідов - Гацанюк, Пономаренко.

beachfutb3turrDSC01104

Другими на "Живчик-Арену" вийшли футболісти "Дніпра-2003" та "Матусова". Обидві команди виступали без своїх лідерів Степанова та Маняка, втім навіть за відсутності ключових виконавців суперники зуміли продемонструвати якісний пляжний футбол. Вже в одній із перших атак матчу рахунок у зустрічі відкрив Павло Кіт. Футболіст "Дніпра" завдав сильного удару зі своєї половини поля, з яким не зміг впоратися кіпер "Матусова". Далі весь перший тайм проходив у рівній боротьбі, в якій подекуди мали шасни забити як одні, так й інші. Однак наприкінці тайму "матусяни" заробили пенальті, яке вміло реалізував Вадим Гацанюк - 1 : 1.

beachfutb3turrDSC01106

Нічия ніяк не влаштовувала "Дніпро-2003", тому футболісти цієї команди на старті другого періоду помчали добувати перемогу. Найкраще це вдалося зробити Олександрові Дяченку, котрий двічі після розіграшів з партнерами засмучував суперника. Втім, розбавив цей дубль футболіст "Матусова" Руслан Пономаренко, котрий відзначився найвидовищнішим голом дня. Після навісної передачі Руслан завдав потужного та точного удару через себе й забив гол - 3 : 2.

beachfutb3turrDSC01088

Здавалося далі "Матусів" зуміє переломити хід гри, однак "дніпряни" краще провели кінцівку матчу й дотиснули суперника. У підсумку 4 : 2, "Дніпро-2003" засмучує "Матусів".