Черкаські веслярі готуються підкорити «Стрімкі човни»
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 05 липня 2013, 15:29

strimki 4ovnu 1347983198 sport-38

   Місцеві спортсмени-веслярі розпочали свої виступи на всеукраїнській першості «Стрімкі човни».

  Вихованці місцевої дитячої юнацької спортивної школи з веслування вирушили на чергову всеукраїнську першість. Цього разу за звання кращого наші спортсмени змагатимуться на всеукраїнських зональних змаганнях «Стрімкі човни». До участі у національній першості долучилися вихованці ДЮСШ та СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное із різних куточків країни. Честь Черкащини на цих змаганнях відстоює команда із 16-ти спортсменів. Змагання проходять у центральній зоні у Києві.

   «Честь нашого міста відстоює команда із 16-ти спортсменів, серед них переможці та призери чемпіонатів та кубків України, а також наші маленькі дебютанти! Лише три команди з центральної зони завоюють право участі у фіналі чемпіонату України серед ДЮСШ, СДЮСШОР «Стрімкі човни». Бажаємо черкаським веслувальникам перемоги та легкої води! Вболіваємо за наших», – зазначила Катерина Коваленко, директор ДЮСШ з веслування.

strimki 4ovnu 0HY7ppedZRA

   Нагадаємо, минулоріч команда ДЮСШ з веслування Черкаської міської ради тріумфувала на цих змаганнях. Нашим спортсменам вдалося здобути 854 очок, серед них: 16 золотих, 5 срібних та чотири бронзових нагороди.