"Славутич" не зумів переграти «Реал-Фарм»
Написав Стас Лопес   
Субота, 05 квітня 2014, 17:47

2014 04 05 fcrpho fcsch 17

 

"Реал-Фарм" зберігає за собою реноме незручного суперника "Славутича"

 

«Реал Фарм» (Овідеополь) – «Славутич» (Черкаси) 0:0
«РФ»: С.Кравченко, О.Бичков, Є.Вишняков, К.Злєпко. ВІванов,В.Клименко, О.Куртій, М.Лиховидов, О.Підлетейчук, Д.Поспєлов, А.Фаюк.
«С»: В.Мирний, О.Обревко, О.Музика, О.Тарасенко (Д.Кошелюк, 74), О.Фабунмі, С.Чеботарьов (О.Лобов, 66), Р.Мироненко, Д.Фаворов, Я.Захаревич (В.Гонщик, 57), В.Шопін (А.Лєнчінков, 31), О.Батальський (Р.Дацюк, 53). Запас: О.Синьогуб, Р.Худченко.

Вилучення: Мирний (28 хв.)

 

   Черкаський «Славутич» після тріумфу в Кубку України не зумів продовжити власну тріумфальну ходу в чемпіонаті Дрігої ліги. Зважаючи на технічну перемогу у попередньому турі (хмельницьке «Динамо» знялося з чемпіонату) черкасці відкривали сезон у Другій лізі лише сьогодні. На виїзді команда Юрія Бакалова відіграла проти одного з найнезручніших суперників у своїй історії. Черкасці знову втратили очки у матчі проти «Реал Фарму». Причому нині «Реал» далеко не конкурент нашого клубу у боротьбі за підвищення у класі. Нині ця команда посідає лише 12-те місце турнірної таблиці. Нажаль наблизився до них і «Славутич», який, зігравши у нульову нічию, опустився на сьомий рядок турнірки. 

 

   Головною причиною втрати очок у цьому матчі стало вилучення Мироненка. Ще на початку гри (28 хвилина) голкіпер «Славутича» полишив футбольне поле за фол останньої надії. 

 

   Варто відзначити, що у першому колі чемпіонату «Славутич» на домашньому полі взагалі поступився «Реал Фарму» - 2:3, і хоч з цієї команди черкасці розпочали свою тріумфальну кубкову ходу (3:2) нині саме команду з Півдня України можна назвати найнезручнішим опонентом для нашого клубу. Натомість лідер чемпіонату – «Сталь» з Дніпродзержинська виграла черговий матч, тепер відстань «Сталі» від «Славутича» складає 9 очок.

 

turnirka21331