«Наша Ряба» виграла кубок «Черкаського спорту»
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 04 квітня 2014, 21:49

UdzZCs7XyMU 

3-й тур

«Наша Ряба» - «Інтернаціонал» 4:2

Голи: Вальчаковський, Степанов, Остапчук, Кривенко Р. - Харченко (2)

 

 

«Ураган» - «Зоря-2» 3:2

Голи: Підвисіцький (2), Чуприна В. - ? 

 

  У Білозір’ї завершився перший передсезонний турнір – кубок «Черкаського спорту». Переможця протягом трьох тижнів визначали за підсумками набраних очок. На місцевому стадіоні зі штучним покриттям свої сили випробували чотири команди, серед яких два можливих учасники чемпіонату вищої ліги чемпіонату області. Саме «Наша Ряба» та «Ураган» посіли відповідно перше та друге місце. Як виявилося пізніше доля кубка визначилася ще в першому матчі, коли «Наша Ряба» переконливо обіграла «Ураган» - 4:1.

В останньому матчі турніру «Наша Ряба» обіграла «Інтернаціонал» - 4:2. Значно цікавішим у турнірному значення був поєдинок другої команди «Зорі» та «Урагану». Переможець цього матчу автоматично ставав другим. Завдяки дублю Підвисіцького та голу В’ячеслава Чуприни команда з Кривоносівки обіграла молодий колектив з рахунком 3:2.

 

tB-ebpG2odQ

 

Турнірне становище: Наша Ряба 9 очок (3 матчі), Ураган 6 очок (3 матчі), Зоря-2 3 очки (3 матчі), Інтернаціонал 0 очок ( 3 матчі).

 

Андрій Фощій, головний тренер ФК «Наша Ряба»: «В першу чергу хотів би подякувати вашому ресурсу за організацію турніру. Команди, які з різних причин не зуміли зіграти у кубку Першина тут отримали ігрову практику, сподіваюся, що спільними зусиллями ми зможемо і в наступному сезоні провести турнір, можливо і на вищому рівні. Стосовно ігрових кондицій гравців моєї команди та головною метою цього турніру було їх підняти, зараз ми вже розуміємо, що більшість гравців уже готова грати протягом всього основного часу матчу. По великому рахунку я задоволений виконанням завдань, до того ж ми виграли у цьому турнірі».