Фінансування спортивної галузі Черкащини скоротиться на 600 тис. грн.
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 04 квітня 2014, 11:04

karaDSC 0065

  На останньому засіданні Черкаської спортивної ради представники спортивного активу відносно довго слухали начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту черкаської ОДА – Вікторію Кару.

Чиновниця запевнила, що вона не є членом партії Регіонів та не має причетності до формування так званих тітушок. Але навіть це, схоже, не врятує Кару від звільнення. За словами заступника голови черкаської ОДА – Віталія Коваля, який згодом прибув на засідання, він немає особистісних претензій до цього керівника, але вимога народної ради чітка – звільнити всіх керівників, які служили попередній владі.

 

    Окрім того, Кара відзначила, що фінансування галузі спорту суттєво скоротиться. За її словами, галузь недоотримає близько 600 тисяч гривень.

 

   «Я знаю, наскільки буде скорочено фінансування нашої галузі у відсотковому значенні. Я приблизно рахувала, що це вийде на 600 тисяч менше запланованого», – зауважила Вікторія Кара.

 

   Нагадаємо, що на попередньому зібранні спортивної ради Черкащини заступник Вікторії Кари – Володимир Римар – зауважив, що загалом спортивна галузь на рік отримує близько півтора мільйона гривень з державного бюджету.