Черкаські каратисти тріумфують в Одесі
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 26 березня 2014, 14:41
karate1363279433 1
   Із низкою медалей повернулися додому з Одеси черкаські майстри годзю-рю карате. Причому жоден із наших земляків не залишився без нагород.
  Черкаські каратисти підкорили всеукраїнську першість. Їм не було рівних на змаганнях в Одесі.Честь Черкащини відстоювали п’ятеро вихованців Міжнародної школи східних єдиноборств із Черкас. Учасники визначали найкращих у ката, куміте та роботі зі зброєю. Кожен учень школи привіз додому щонайменше п'ять нагород.
    «Було об’єктивне та чесне суддівство. Я дуже задоволений цією поїздкою та ще раз відзначив для себе, що ми стоїмо на правильному шляху у вихованні наших юних спортсменів», – говорить Юрій Потапенко, шихан школи.
    Переможцями та призерами турніру в Одесі стали Олександр Мельниченко, Назар Фомін і Макар Рогов. А також Максим Іванов і Віталія Павлова.
   «Ті люди, які не займаються спортом, а сидять перед телевізором чи комп’ютером, втрачають набагато більше. Коли ти замаєшся, то твій світогляд стає значно ширшим, ти дивишся на світ іншими очима», – ділиться Віталія Павлова, учасниця змагань.
26 03 14e2854503aafe
   
А минулих вихідних у Черкасах відбувся четвертий відкритий чемпіонат області з косікі карате. У ньому взяли участь представники різних стилів. Вони змагалися в розділах ката, куміте та роботі зі зброєю. Загалом розіграно 20 комплектів нагород. У підсумку найбільше медалей здобули організації «Асоціація Будо» та Шорінзірю Кен Сей Кай.