Кращих у бадмінтоні визначали в Черкасах
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 23 березня 2014, 10:32
23 03 14 badminton I-48-OBSCH-badm-f04 640 2
   Кращих у бадмінтоні визначали в Черкасах. Тут відбувся відкритий чемпіонат міста. Нагороди турніру виборювали 60 спортсменів із трьох регіонів області. 
 У змаганнях взяли участь вихованці Черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, Смілянської ДЮСШ «Олімп». А також спортсмени із Чигирина.
    «Це олімпійський вид спорту. Він дуже динамічний та цікавий, тому я ним і захопився. Звісно, завжди хочеться стати першим, та не завжди вдається», – говорить Антон, учасник змагань.
    Учасники турніру визначали найкращих у двох вікових групах. Серед старших спортсменів 1999-2002 років народження у юнаків переміг Білал Гурбанов. Серед дівчат першість виборола Людмила Даниленко. Другу вікову групу склали спортсмени 2003 року народження та молодші. Тут змагання юнаків виграв Антон Коропенко.
   «Мені дуже подобається цей вид спорту. Цікаво їздити на чемпіонати України. Багато нового дізнаєшся, досвід здобуваєш. Це цікаво та корисно»,– розповідає Аня, учасниця змагань.

23 03 14 badminton I-48-OBSCH-badm-f04 640 1

   Запекла боротьба тривала і серед представниць прекрасної статі. Та, зрештою, рівних не було Софії Демиденко. Саме вона зайняла першу сходинку п’єдесталу пошани серед дівчат.
    «Я вважаю, що рівень дітей підвищується. На сьогодні він достатньо високий. Тому і рівень змагань щороку все вищий, а учасників все більше. Конкуренція робить ці змагання цікавими, а перемогу ще більш ціною», – говорить Анатолій Лихацький, директор Черкаської КДЮСШ.
   
Найкращі спортсмени області візьмуть у чемпіонаті України з бадмінтону. Він відбудеться наприкінці березня.