"Таврія" та "Севастополь" готові грати у російському чемпіонаті
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 18 березня 2014, 14:09
0101020202sevastopol tavriya t
Керівництво цих клубів з радістю приєднаєтсья до російського чемпіонату.
 
Керівництво кримських футбольних клубів "Таврія" (Сімферополь) та ФК "Севастополь" висловилися про готовність брати участь у російському чемпіонаті. Так, генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан зауважив, що у разі входження Криму до РФ, команда гратиме в їхньому чемпіонаті.
"Не хочеться грати в другому дивізіоні. Все-таки «Таврія» – первший чемпион незалежної України, клуб з великими традиціями. Надіюсь буде прийняте рішення щоб кримські команди взяли участь у РФПЛ. Але про це поки говорити рано", - зазначив Бойцан.
Інший кримський клуб, ФК "Севастополь" також не може дочекатися приєднання до Росії. Президент "Севастополя" Олександр Красильников розповів про те, що клуб планує подавати запит на участь в російській національній першості з наступного сезону, повідомляє "Чемпіонат".
"Звичайно , багато вболівальників хочуть , щоб кримські команди приєдналися до російського чемпіонату. Але бажання - це бажання. На жаль , на сьогодні не все залежить від бажання російського чемпіонату, не кажучи вже особисто про нас. Є УЄФА і ФІФА, по чиїх нормативних документах ми повинні діяти. У разі недотримання цих правил навіть РФС і ФФУ можуть покарати. Ми робимо все, що є в наших силах. Готуємо пояснювальну записку до Федерації футболу України, оскільки поки що є суб'єктами української Прем'єр-ліги. Паралельно будемо відправляти лист в УЄФА про наше становище з проханням підказати, як вийти з ситуації, що склалася. Звичайно, нам хотілося б, щоб вже до чемпіонату-2014/15 ситуація прояснилася. Але це не в силах наших федерацій - все залежатиме від дій УЄФА і ФІФА", - говорить Олександр Красильников, президент "Севастополя".
 
За матеріалами Xsport.ua