Танчик та Ковпак зіграли у Прем’єр-лізі
Написав Стас Лопес   
Неділя, 16 березня 2014, 09:40

kep66267

 

Ковпак вийшов з капітанською пов'язковю

 

«Дніпро» (Днепропетровськ) – «Севастополь» – 3:0

 

 

Дніпро: Бойко, Мазух, Канкава (Политіло, 66), Кулаков, Джуліано, Коноплянка, Селезньов (Бруно, 88), Стриніч, Дуглас, Ротань (к), Матеус (Калініч, 59)

Севастополь: Чуваев, Караваев, Гвініанідзе, Прічиненко, Неплях, Ярошенко, Фертов, Карноза, Танчик (Коваль, 78), Ковпак (к) (Фарлей, 72), Лисенко (Кожанов, 57)

 

 Голы: Селезнев (18; 36), Коноплянка (85)

 

 

    Вчора в Україні нарешті поновилася українська Прем’єр-ліга. В одному з перших матчів весняної частини сезону взяли участь відразу два черкаських футболістів. В старті «Севастополя» на матч проти «Дніпра» вийшов Олександр Ковпак та Володимир Танчик. Цікаво, що сміляниy Ковпак, який був кращим голеодором першої частини сезону «Севастополя», вийшов з капітанською пов’язкою. Якщо присутність Ковпака у старті читалася то вихід молодого Танчика став певною несподіванкою. Судячи з усього новий-старий тренер сімферопольців – Ангел Червенков, на відміну від свого попередника, довіряє черкасцю.

 

   Зрештою сам матч кримчанам не вдався, перемогу у ньому оформив фаворит пари. «Дніпро», який значно раніше почав свій сезони єврокубковими матчам, виглядав переконливіше. Ще в першому таймі два м’ячі забив Селезньов. А після того, як наприкінці матчу Ковпак і Танчик відправилися на лавку запасних, третій м’яч забив Коноплянка – 3:0.