Завтра у Черкаси повернеться великий баскетбол!
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 04 березня 2014, 20:16
20140503mavpydonetsk10 1393956256
Після тривалої паузи чемпіонат України з баскетболу поновився. Завтра у ПС "Будівельник" "Черкаські Мавпи" проведуть матч проти БК "Донецьк".
 
Завтра у Черкасах відбудеться неочікуваний матч Суперліги. У календарному плані зустріч "Черкаських Мавп" і "Донецька" була запланованою ще давно, проте з огляду на складну ситуацію в Україні, цей матч був під великим питанням. Проте вчора під час зборів засновників АБКУ "Суперліга" було прийнято рішення про поновлення чемпіонату. Відповідно завтра, о 19.00 "Черкаські Мавпи" зіграють з "Донецьком".
Особливо цей матч буде цікавим тим, що між собою зіграють досить рівні команди. Рівні саме в тому плані, що завтра на паркет "Будівельника" вийде лише один легіонер, гравець "Мавп" Джамал Бойкін. Всі інші іноземні гравці обох команд вже припинили співпрацю зі своїми клубами та полишили територію України. Тому шанси на успіх є в обох команд. Схожа думка й у тренера "Черкаських Мавп", Максима Міхельсона, котрий очікує цікаве протистояння.
 
Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Те, що гра завтра таки буде, це несподіванка. Фактично ми вже готувалися не до матчу з «Донецьком», а до наступного поєдинку з «Дніпро-Азотом». Окрім ыього є й інші труднощі, зараз важко «розібрати» їх склад, адже ми не знаємо хто до нас приїде. Є інформація, що легіонери «Донецька» вже не в команді, але я не впевнений що донеччани попрощалися з усіма іноземцями. В будь-якому разі нас чекає хороший і не простий матч. Українські гравці у «Донецька» дуже сильні, їх сьогоднішній кістяк, а це 4-5 гравців, почергово мали місце у стартовому складі. Окрім того, дублери, які можуть підсилити український склад, завжди були гравцями різноманітних збірних, ці виконавці хоч і молоді, однак високого рівня. Наш же склад приблизно відомий, він буде ідентичний матчу проти «Хіміка».