Тімерманіс та Куліш дали майстер-клас школярам
Написав Стас Лопес   
Середа, 18 грудня 2013, 18:40

272632178384

Після тріумфальної перемоги над чемпіоном Суперліги гравці «Черкаських Мавп» поринули у підготовку до матчу проти «Дніпра».

 Причому для двох бігменів клубу день тренувань розпочався значно раніше, ніж для решти гравців «Черкаських Мавп». Андрій Куліш та Іварс Тімерманіс розпочали свій день у ролі тренерів. Причому у них була важлива місія – показати баскетбольні ази школярам-початківцям. П’ятикласники ЗОШ №21 лише привчаються до баскетбольного м’яча, тому сьогоднішній майстер-клас для них став не лише цікавим, з огляду на присутність відомих у Черкасах вчителів, а й корисний.

  

   Ще задовго до майстер-класу учні 5-го «А» впізнали своїх гостей. Гравців видав більш ніж двометровий зріст, тож їм ще до уроку довелося роздавати автографи у спортивній залі школи. Щойно пролунав дзвінок, як почалося справжнє тренування. Розминкою керував Куліш. Натомість Тімерманіс взявся за естафети. Правила латвійського форварда «Мавп» видалися всім присутнім до снаги. Причому школярі не приховували своїх емоцій від захоплюючої зустрічі. Сміх та емоційні вигуки під час зустрічі котилися далеко за межі спортивної зали. Словом дітям не аби як сподобалась зустріч, яку вони, як виявилося, натхненно чекали уже кілька днів. 

   Владислав Остапченко, учень 5-го «А» класу ЗОШ №21«Сьогодні незвичний урок фізкультури. Нам ще вчора сказали, що до нас мають прийти гості з «Мавп», я довго дочекатися не міг цього. Мені тут дуже сподобалось. Сподіваюся, вони ще раз прийдуть до нас, а можливо, і я прийду на їхній матч».

   Після того, як минув екватор заняття сталася знакова подія. Школярам запропонували обрати, як вони хочуть завершити майстер-клас: міні-турніром чи спілкуванням з гравцями. Ледь не вперше у цьому сезоні діти обрали спілкування. Відтак майже протягом двадцяти хвилин Тімерманіс та Куліш залишали автографи на клубних календарях та спілкувалися зі своїми відомими гостями.

«Подібні зустрічі з дітьми – це приємна розрядка і для нас. Під час сезону ми отримуємо велику кількість емоцій, але у спілкуванні з дітьми вони особливі. Є великі сподівання на те, що ця зустріч допоможе кільком хлопцям прийти у баскетбольну школу нашого клубу і там продовжувати знайомитися з цим прекрасним видом спорту», - зауважив після майстер-класу Тімерманіс.