«Черкаські Мавпи-96» здобули бронзу першого туру ЄЮБЛ U20
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 06 жовтня 2013, 14:49

Image 4 79 1381057438

В останньому матчі першого туру ЄЮБЛ баскетболісти «Черкаських Мавп-96» здобули впевнену перемогу над БК «Таллін-Калев» з рахунком 86 : 51.

 


Сьогодні «Черкаські Мавпи-96» проводили заключний матч першого туру чемпіонату ЄЮБЛ 
"JuniorsU20". Гра проти естонського БК «Таллін-Калев» мала для черкасців важливе значення. Адже у разі впевненої та результативної перемоги, «Мавпи-96» зберігали за собою хороші шанси на третє місце в турі.

Власне у цій зустрічі черкаська команда з перших хвилин почала грати з максимальною віддачею. Гравці «Мавп» буквально приголомшили суперника, вигравши стартову чверть з рахунком 28 : 12. У другому періоді протрималася рівна гра, тому 16-очковий гандикап «Черкаських Мавп» зберігся.

А у другій половині зустрічі підопічні Максима Міхельсона вийшли на паркет з новими силами. Якісна перевага в рахунку дозволила керманичу команди задіяти у матчі всіх баскетболістів. У підсумку, «Черкаські Мавпи-96» здобули результативну перемогу з рахунком 86 : 51.

Найрезультативнішу гру на турнірі цього дня видав Святослав Михайлюк. На рахунку лідера «Мавп» 29 очок та 5 підбирань. Загалом же Святослав став одним з найрезультативнішим гравцем цього туру.

Таким чином, «Черкаські Мавпи-96» здобувають перемогу та посідають третє місце у першому турі ЄЮБЛ. Підмосковні «Хімки», котрі сьогодні також перемогли, мають гіршу різницю набраних-пропущених очок, тому фінішують четвертими.