Уманьські міні-футболістки у півфіналі без бою
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 25 грудня 2011, 12:17

zhnki-zmagatimutsya-u-futbol-do-bereznya-1   Чвертьфінальні поєдинки Кубку України з міні-футболу проходили 21 грудня по всій Україні. Як вже зазначав «Черкаський спорт», місцевий «ІМС-ЧНУ» не мав особливих труднощів з к омандою «Нафтохімік - ДЮСШ-3», в якого переміг з рахунком 3:0.  В іншому чвертьфіналі найтитулованіша міні-футбольна команда країни «Біличанка» «розтрощила» сумську «УАБС НБУ» з рахунком 13 : 0.

   А от інша команда з Черкаської області, «Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ» пройшла у наступний раунд фактично без гри. Перший чвертьфінальний матч мав проходити на майданчику уманьчанок, однак їхній суперник КДЮСШ «Спартак» з Києва не прибув до Умані. Через це, за регламентом Кубку України з міні-футболу серед жінок, команда яка не з’явилася бодай на один матч, автоматично вибуває зі змагань. Так сталося із суперником уманьських футболісток.

   Та ж сама ситуація сталася і в парі дніпропетровська «Злагода-Олімпік» та полтавська «НІКА-ПНПУ». Полтавчанки мали грати першу гру на виїзді, але також з невідомих причин не приїхали в Дніпропетровськ.

    Таким чином вже після першого туру відомі два півфіналісти Кубку України, це «Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ» та «Злагода-Олімпік». Пари «Біличанка» - «УАБС НБУ» та «ІМС-ЧНУ» з «Нафтохімік ДЮСШ-3» відіграють матчі-відповіді 15-го січня.