"Мавпи" поразкою завершують 2011-й рік
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 22 грудня 2011, 22:04

mavpyazotIMG_7129

"Черкаські Мавпи" у драматичному матчі з рахунком 74 : 81 поступаються своєму принциповому супернику "Дніпро-Азоту" на останніх хвилинах зустрічі.

 

 

Від самого початку матчу стало зрозуміло, що легкої прогулянки для черкасців у цій грі не буде. Гості зусиллями Стенлі Прінгла захопили лідерство й не віддавали його «Мавпам». Допомагав Прінглу американський бігмен Майк Даніген, який відчував себе справжнім господарем під черкаським кошиком. Центровий «Мавп» Трент Плейстед не впевнено себе почував у боротьбі з "дніпро-азовцем", тому швидко «назаробляв» фолів.

Черкасці упродовж всієї першої половини наздоганяли гостей, і на велику перерву пішли з відставанням у три очки. Як завжди заправляв діями «Мавп» Вілл Соломон, а окрім нього черкасцям вдало допомагав Мільян Пуповіч, який гарно підсилював гру команди, виходячи з лави запасних.

Другу половину зустрічі черкасці почали наздоганяти суперників і з-рештою вийшли вперед. Однак важко здобуті очки, черкаські баскетболісти швидко «тринькали», погано відпрацьовуючи в захисті. Знову давалася взнаки надвпевнена гра Данігена, який на собі збирав численні фоли. Через перебір фолів передчасно матч завершив Пуповіч, а Трент Плейстед, «висів» на чотирьох персональних зауваженнях.

Проте, попри негаразди, «Мавпи» тримали свою перевагу майже до кінця зустрічі, але за кілька хвилин до сирени, черкасці прогавили ривок «азотівців» і не змогли втримати свою перевагу. Запорукою успіху гостей став Стенлі Прінгл, який своїм дальнім кидком та влучними штрафними кидками поховав надії господарів на позитивний фінал гри.

74 : 81, неприємна поразка «Мавп» наприкінці цього року.