“ІМС-ЧНУ” перемагає франківчанок
Написав Максим Гаптар   
Середа, 21 грудня 2011, 18:49

imschnuz_02180239

Футболістки черкаського “ІМС-ЧНУ” у першому матчі 1/8 Кубку України з рахунком 3 : 0 перемагають у команди “ДЮСШ № 3 з Івано-Франківська.

 

   Приймаючи в домашньому для себе ПС “Фотоприлад” івано-франківську команду "ДЮСШ № 3", гравчині “ІМС-ЧНУ” не очікували супротиву від івано-франківських футболісток, адже команда гостей нині перебуває у Першій лізі. Відразу зі стартовим свистком гості активно помчали вперед, чим неабияк здивували черкащанок. Проте, попри надактивні дії франківчанок, наші футболістки діяли зконцентровано і не давали їм “взяти ворота”. Загалом весь перший тайм обидві команди обмінювалися гострими атаками, проте жодному із колективів не вдавалося відзначитись.

   У другій половині зустрічі черкащанки зібралися й змогли нав’язати свою гру гостям. Атаки “ІМС-ЧНУ” ставали дедалі гострішими, до того ж гості підсіли фізично і морально. Черкаські футболістки додавали з кожною атакою, що й призвело до забитих м’ячів. Зусиллями Наталії Богданової у воротах івано-франківської команди “побувало” три м’ячі. Пропустивши, гості взагалі знітилися і не змогли продемонструвати гідної відповіді черкащанкам. Натомість господарки майданчику окрилені успіхом проводили гострі атаки, проте збільшити свою перевагу їм вже не вдалося.

   3 : 0, перемога “ІМС-ЧНУ”, який з гарним настроєм завершує для себе ігровий 2011-й рік. Матч відповідь 1/8 Кубку України відбудеться 15 січня в Івано-Франківську. А наступна гра чемпіонату пройде 20-22 січня, де “ІМС-ЧНУ” прийматиме “Біличанку”.