П’ять нагород привезли черкаські борці з міжнародних змагань
Написав Ігор Волошин   
Середа, 21 грудня 2011, 16:10

sorevnovaniya-po-greko-rimskoy-borbe   Два золота, два срібла і бронзу здобули юні черкаські спортсмени на міжнародному турнірі з греко-римської боротьби, що проходив у Береговому Закарпатської області. 

   На найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялися Олександр Примаченко та Іван Самойлов. 10-річний Сашко виступав у ваговій категорії 32 кг. Він впевнено переміг у п’яти поєдинках, а у фіналі здолав однолітка з Румунії. Івану не було рівних серед 11-річних борців вагової категорії 42 кг. У вирішальній сутичці хлопець переміг столичного спортсмена.

   За крок до першого місця зупинилися Максим Малицький та Артем Шевченко. 13-річні хлопці переконливо здобули срібні нагороди турніру: Максим – у ваговій категорії 53 кг, Артем – 47 кг.

Нікіта Боровик у ваговій категорії 28 кг був третім. За вихід до фіналу він поступився румуну, а от у спарингу за «бронзу» переміг тернополянина.

   Як повідомив тренер з греко-римської боротьби КДЮСШ «Вікторія» Фелікс Потанін, наступні змагання, в яких візьмуть участь черкаські борці, стане чемпіонат області, який 24 грудня прийме школа № 15.