Святковий волейбол
Написав Administrator   
Вівторок, 20 грудня 2011, 09:56

voleyball2   До Дня святого Миколая у Тальному провели турнір з волейболу.

   Днями Тальнівська районна організація ВО "Свобода" та Тальнівський осередок ВМГО "Сокіл" за сприяння Черкаської дитячо-юнацької спортивної школи провели у Тальному турнір з волейболу серед дівчат, що був приурочений до Дня святого Миколая.

   Попри невелику кількість команд, турнір, що пройшов у рамках всеобласної кампанії "Молодь проти деградації", відбувся жваво та вдало. Команди-учасники явили собою взірець згуртованості та прагнення перемоги, спортивного запалу та майстерності. Спортсменки-учасниці змогли стати прикладом самовіддачі, будучи складовими своїх команд, вміло і чітко доповнюючи одна одну у грі. Захід, за згодою усіх сторін, було вирішено проводити щорічно, таким чином додавши ще одне традиційне змагання, яке проводиться у Тальному до того, що проводиться у кінці серпня до Дня знань.

   Зрештою, спортсменки у непримиренній та запеклій, проте все ж дружній боротьбі таки викресали з-поміж себе переможця – команду школи №1. Призерами змагань стали команди школи №2 та міського ліцею, що посіли 2 та 3 місце відповідно. Усіх було нагороджено грамотами та призами.

    «Ми стаємо свідками тому, як, за порівняно невеликих матеріальних затрат, проте за шаленого ентузіазму та любові до спорту і майбутнього нашого народу, можна хоч на трішки, але змінити світ. Адже популяризуючи здоровий спосіб життя на таких змаганнях, ми маємо реальний, відчутний результат – вже сьогодні багато молоді надає перевагу спорту, а не алкоголю та тютюну, не наркотикам чи збоченням, а фізичному та моральному вдосконаленню, не фальшивим духовним цінностям, а гартуванню свого здоров’я. Ми робимо ці кроки – нехай маленькі та повільні, без державної підтримки, без спонсування, але робимо – і у нас все виходить!» – наголосив Віталій Шуляк, координатор Тальнівського осередку молодіжної організації «Сокіл».


 pres-centr.ck.ua