"Черкаські Мавпи" впевнено переграли "Миколаїв"
Написав Administrator   
Субота, 12 листопада 2011, 17:49

_MG_5573_copy

"Черкаські Мавпи" після прикрої поразки аутсайдеру Суперліги "Кривбасбаскету" зібралися і на своєму паркеті здолали МБК "Миколаїв". Запорукою успіху черкасців стала як завжди якісна гра задньої лінії, та впевнені дії центрових.

 

   Продемонструвавши чудову гру, захисники «Черкаських Мавп» Вілл Соломон і Войдан Стояновскі стали головними героями переможного матчу з «Миколаєвом», якому черкаська команда завдала поразки з рахунком 88-73.
Перша половина зустрічі в Черкасах подарувала глядачам цікаву боротьбу, в ході якої команди по черзі виходили вперед. Після двох триочкових у виконанні Войдана Стояновскі та Вілла Соломонанаприкінці дебютної десятихвилинки, господарі повели в рахунку +7. «Корабели», насамперед зусиллями Деніела МакКлінтока, який за підсумками двох перших здобув 16 очок, ліквідували відставання й навіть вийшли вперед, однак зупинити ударний дует Соломон-Стояновскі не зуміли. Втім наприкінці першої половини Діонте Вонреалізував важливий дальній кидок (перший для своєї команди!), скоротивши розрив у рахунку до чотирьох пунктів (41-37). Натомість баскетболісти «Черкаських Мавп» свої спроби з-за дуги змарнували. Загалом у першій половині обидва суперники продемонстрували надзвичайно низький відсоток реалізації триочкових кидків (3/13 у господарів проти 1/7 в гостей).
   На старті другої половини підопічні Володимира Холоповавлаштували надпотужний спурт 17-2, який і вирішив долю матчу. Чудово в ці хвилини виглядала не лише пара захисників-легіонерів, а й Мільян Пупович, який провів дуже сильний ігровий відрізок. До заключної чверті «Черкаські Мавпи» підійшли, лідируючи +19, тож вона фактично перетворилася на формальність.
   Войдан Стояновскі завершив гру із 24 очками та 4 підбираннями в активі. Вілл Соломон відзначився 19 очками, 8 передачами та 6 підбираннями. 15 очок своїй команді приніс Мільян Пупович, зібравши, крім того, 5 відскоків.
   У складі гостей варто відзначити Діонте Вона – на рахунку американського захисника 22 очка, 6 передач і 4 підбирання. 22 очками та 7 підбираннями відзначився Деніел МакКлінток, 15 очками та 8 підбираннями –Вінсент Хантер.

mavpabasket.com