На «Говерлу» без Соломона
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 02 грудня 2011, 14:34

 _solomonMG_6157

   Сьогодні «Черкаські Мавпи» гратимуть із івано-франківською «Говерлою» без свого лідера.

   Поступившись у першому колі івано-франківській команді на своєму майданчику підопічні Володимира Холопова мають на меті взяти реванш у «ведмедів», проте у цій грі вони не зможуть розраховувати на зіркового захисника Вілла Соломона.

   Як і в першому матчі з «Говерлою», сьогодні черкасці не зможуть скористатися своєю найгрізнішою силою – американцем Віллом Соломоном. Якщо минулого разу Соломон ще не був гравцем «Мавп», то цього разу через травму він не зможе допомогти команді. Зірковий розігруючий «Мавп» потягнув м’яз ще в далекому матчі з «Дніпром», після якого він продовжував грати з ушкодженням ще два матчі. Як наслідок після матчу з «Азовмашем», у якому американець відіграв небагато часу як для себе – 24 хвилини, Соломон припинив тренування.

   До того ж головний тренер команди Володимир Холопов зазначив, що у виїзному протистоянні з «Говерлою» «Мавпи» гратимуть без свого лідера. «Після гри з «Азовмашем» на кілька днів вивалився Пуповіч, серйозні проблеми зі здоров’ям у Соломона, який не гратиме в Івано-Фронківську, а Плейстед якраз потрапив у період акліматизації після перельоту. Та, незважаючи на це, їдемо однозначно боротися і показувати якісний баскетбол, той баскетбол, який нам може дозволити виходити на будь-який матч за перемогою», – зазначив Володимир Холопов офіційному сайту команди.

  Без Соломона, проте із новачком Трентом Плейстедом "Черкаські Мавпи" намагатимуться переграти "Говерлу" на їхньому майданчику. Американський бігмен вперше гратиме у помаранчево-чорній формі. Своїми діями він додати впевненості та агресивності черкасцям у боротьбі під щитами.

Матч розпочнеться о 19.00.