Свято в червоно-зелених кольорах
Написав Максим Гаптар   
Субота, 19 листопада 2011, 18:18

 zorya_nagorodj_00359

   Вчора у готельно-ресторанному комплексі «Апельсин» відбулося урочисте вшановування футбольного клубу «Зоря». Білозірська команда з багаторічною історією виборола срібні нагороди чемпіонату Черкаської області з футболу. «Зорі» не вистачило дещиці для того, щоб стати чемпіоном. Лише одне очко відділило білозерчан від жаданої перемоги. Попри те, що «Зоря» посіла другу сходинку, їй вдається тримати планку на високому рівні, адже команда з Білозір’я вже другий рік поспіль здобуває срібло обласної першості.

   Саме на честь «Зорі» і був проведений урочистий захід. Привітати команду завітала вся футбольна еліта Черкаської області. Голова обласної федерації футболу Володимир Фощій особисто нагороджував медалями гравців команди, які з сім’ями завітали на свято. Разом з тим, всі присутні на заході привітали мецената черкаського футболу та президента ФК «Зоря» Володимира Лашкула з 60-річчям.

Також на честь ювіляра Володимира Лашкула було спечено торт у формі емблеми клубу «Зоря». Саме президент «Зорі» відрізав перший шматок кондитерського виробу.

 lashkyl_tort_038

Окрім торту, Володимиру Лашкулу подарували форму «Зорі» із символічним номером «60».

lashkyl_forma_60

 

Володимир Лашкул, віце-президент федерації футболу України, президент ФК «Зоря»:

Хоча до цьогорічного результату команди ми ставимося критично, проте я вітаю команду з другим поспіль сріблом. Нашою головною метою є виховання власних талантів. Ми хочемо, щоб у нашій команді грали футболісти лише з Черкаської області. Це завдання і стоїть перед командою на наступний сезон. Щоб у нашому складі були вихованці, і з ними ми маємо здобути чемпіонство.

 

 

 

 

 

 

 

 

foschyi_00348

 

Володимир Фощій, голова федерації футболу Черкаської області:

Цьогорічний чемпіонат області був одним із найсильніших за всі роки. Низка команд боролася за перше місце, лічені очки їх відділяли одна від одної. Стосовно «Зорі», то цей клуб став би чемпіоном, якби лише зіграв із командою «Шпола-ЛНЗ-Лебедин» бодай раз в нічию, тоді б вони за різницею м’ячів були б вище. У команді хороший менеджмент, і зрозуміло, що вона буде прогресувати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hodak_kyrylyuk_004858

Володимир Ходак, віце-президент ФК «Славутич»:

Хотілося б привітати Володимира Лашкула з особистим святом і з досягнутим результатом його команди. Завдяки Володимиру Григоровичу футбол на Черкащині гарно розвивається. ФК «Зоря» демонструє якісний футбол, в ній багато хороших гравців, які демонструють професійний рівень гри. Я впевнений, що і «Славутич» і «Зоря» будуть товаришувати між собою.

 

 

 

 

 

 

 

Ігор Столовицький, тренер ФК «Зоря»:

Хочу подякувати нашому президенту Володимиру Григоровичу Лашкулу за те, що він робить все для розвитку нашої команди і футболу загалом. Вважаю, що виступ нашої команди задовільний, проте я ним не задоволений, адже було завдання виграти чемпіонат. Постараємося докласти всіх зусиль щоб наступного року посісти перше місце. І побажати команд посісти лише перше місце.

 

У гравців "Зорі" та їхніх дружин упродовж всього вечора був хороший настрій

gravcy_zori_00348