Завтра "Черкаські Мавпи" відіграють свій черговий виїздний матч
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 18 листопада 2011, 00:01

 fans34

«Черкаські Мавпи» продовжують своє виїзне турне. Як повідомляє офіційний сайт клубу, після невдалого вчорашнього матчу проти «Дніпра» команда Володимира Холопова не полишила Дніпропетровщину, а лише перебралася до Дніпродзержинська.     Завтра на черкасців чекатиме гра проти місцевого «Дніпра-Азоту». Наразі ці команди є сусідами по турнірній таблиці і ця гра, відповідно, має подвійний підтекст. Ще до гри можна сказати, що головного тренера черкасців, окрім не найкращого морального стану гравців, серйозно турбує кадрове питання. Зараз тренер розраховує лише на дев’ятьох виконавців, однак і ця цифра може бути зменшена на одну бойову одиницю, та ще й яку! В матчі проти «Дніпра» травму стегна отримав лідер команди – Вілл Соломон. Поки що достеменно невідомо, чи вийде Соломон на паркет проти азотівців. За словами тренера, все залежатиме від того, як американець почуватиметься на вечірньому тренуванні.


   Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Команда з Дніпродзержинська – це добротний колектив. Варто лише подивитися на підсумки матчів за участю «Азота», адже більшість своїх програних ігор вони віддали з мінімальною різницею. Тому ж «Донецьку» та «Говерлі» вони програли лише в овер-таймі. У розпорядженні тренера є якісні легіонери, такі, як: Фрейзер та Сіру. Ніякої легкої прогулянки в Дніпродзержинську ми не чекаємо. Усі команди хочуть бути у верхній частині турнірної таблиці. Зараз в команді не найкраща психологічна ситуація, в останніх двох іграх ми віддали матч на останній секунді та були «розчавлені» «Дніпром». Тепер намагатимемося вивести хлопців з цього стану».
  
   Перед матчем з «Черкаськими Мавпами» головний тренер «ДніпрАЗОТа"» Ігор Чигринов поспілкувався з клубною прес-службою.
 
– Щось турбує Вас перед цим матчем?
– Турбує стан здоров’я Балашова і Сірсніньша, які майже весь попередній тиждень провели з температурою. Тренуватися вони вже почали, але як цей факт позначиться на грі – невідомо.


– Гру між "Мавпами" і "Дніпром" Ви бачили на власні очі. Як вам майбутній суперник?
– Дуже багато в грі черкасців залежить від Соломона. Це якраз той випадок, коли, впоравшись з лідером команди, можна серйозно розраховувати на успіх. Тільки зробити це буде дуже непросто, кваліфікація цього гравця сумнівам не підлягає. 
Трансляцію матчу "Дніпро-АЗОТ" - "Черкаські Мавпи" ви матимете можливість побачити на нашому сайті. Початок о 18.30
Р.S. Як стало відомо "Черкаському спорту" з достовірних джерел вже завтра команда може підписати нового українського виконавця, який закриватиме позицію захисника. Також клуб веде перемовини з центровим-легіонером.