Черкаські триатлоністи розпочали свої виступи на всеукраїнській першості
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 05 квітня 2013, 08:30

triatlon_2013_OxHZ6ZhHsjw

   Місцеві триатлоністи стали учасниками традиційного чемпіонату України з триатлону та продовжують випробовувати свої сили на навчально-тренувальному зборі в Іспанії.

   Черкаські триатлоністи розпочали активну підготовку до нового змагального сезону. Спортсмени, які увійшли до складу збірної України, уже другий місяць відшліфовують свою майстерність в Іспанії. Саме там триває навчально-тренувальний збір команди українських триатлоністів. До представників спортивної еліти потрапили й черкасці, зокрема Олексій та Катерина Сюткіні, Дарія Федченко та Вікторія Загородня. Спортсмени тренуються під пильним керівництвом тренера Констянтина Федорова. В рамках підготовки до сезону, українці посіли друге та третє місця на змаганнях з дуатлону в Іспанії.

    «Як виявилося, тренуватися в Іспанії значно дешевше ніж у нас в Криму. Наші спортсмени там вже більше місяця і дуже задоволені. Умови там хороші, збірна активно готується до наступних чемпіонатів - Кубків Європи в Португалії і Туреччини», – ділиться Андрій Більда, президент федерації триатлону України.

triatlon_2013_x_a656ff70 

   Натомість молодші колеги черкасців під керівництвом тренера Павла Лавриненко уже другий день відстоюють честь нашого міста на традиційному чемпіонаті України з триатлону в Ялті. Ці змагання є одними із найрейтинговіших у сезоні. Очікується, що цьогоріч на внутрішню першість з'їдуться близько 120-ти триатлетів з усіх куточків України, а також спортсмени з Росії та Білорусії. Змагання триватимуть протягом трьох днів, з 3-го по 5-те квітня. За словами експертів, юніорська вікова група в Ялті буде представлена найсильнішим складом. За медалі відкритого зимового чемпіонату України на суперспринтерській дистанції зокрема боротимуться такі імениті спортсмени, як Іван Меньшиков, Софія Прийма та Віра Соснова. За словами президента федерації триатлону України Андрія Більди, черкаські спортсмени мають всі шанси претендувати на нагороди чемпіонату.

triatlon_2013_mbDLmj5B_FY