«Азот» «розтрощив» «Живчик»
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 22 липня 2013, 19:00
azotwinjivchykDSC01831
«Азот» - «Живчик» 13:4
Голи: Андрійченко А. (3), Кудря (3), Замятін (2), Гонда (3), Андрійченко О., Безлюда – Губа (2), Сухенко, Носик.

Черговий розгром "Живчика" відбувся сьогодні на "Живчик-Арені". Дві молоді черкаські команди сьогодні з’ясовували стосунки на провідному пляжі міста. Футболісти "Азоту" провели впевнений поєдинок й переконливо здолали "Живчик".

azotwinjivchykDSC01813

Головне питання, яке можна поставити після цього матчу - це навіщо "Живчик" проводить матчі чемпіонату раніше відповідного часу. Словом, цього тижня у Черкасах проходять матчі п’ятого туру першості, тоді як "Живчик" відіграє матч сьомого туру. Причому на цей матч у складі "Живчика" досить обмежена кількість гравців. Відповідно футболісти цієї команди провели весь матч практично без замін і, як наслідок, зазнали чергового розгрому. Втім, не нам осуджувати самобутню черкаську команду. Тому перейдімо до огляду.

azotwinjivchykDSC01819

Відразу з початком матчу футболісти "Азоту" заволоділи ініціативою й вже через кілька хвилин після стартового свистка відкрили рахунок. Артем Андрійченко віддав навісну передачу на Замятіна, котрий перед самісінькою лінією воріт забив перший гол у матчі. Кілька миттєвостей потому вже сам Артем Андрійченко заштовхав м’яч у сітку воріт суперника - 2 : 0. "Живчик" на це відповів голом від Богдана Губи зі штрафного. Здавалося, скоротивши відставання "Живчик", зуміє нав’язати боротьбу суперникові, однак цього не сталося. Ще до свистка на першу перерву у матчі Володимир Гонда та Олег Кудря чудовими дальніми ударами забили по м’ячу у ворота "Живчика" - 4 : 1.

azotwinjivchykDSC01820

На старті другого періоду знову "Живчик", зусиллями свого ключового футболіста, Богдана Губи, відквитав один м’яч, проте далі у ворота команди посипалося п’ять м’ячів поспіль. "Живчик" знову не зміг уникнути розгрому. На останню перерву у матчі "живчики" пішли деморалізованими. Ще б пак, 9 : 3 на користь "Азоту" не вселяв надій на позитивне завершення матчу для "Живчика".

azotwinjivchykDSC01829

У заключній 12-хвилинці "азотівці" й не думали зменшувати оберти. Ледь не кожен гравець "хіміків" відзначився сьогодні голом. Так, до фінального свистка у воротах "Живчика" побувало ще чотири м’ячі. А у підсумку "Азот" здобув переконливу перемогу з рахункмо 13 : 4.

azotwinjivchykDSC01842

Кращі гравці: Олег Кудря (Азот) - Богдан Губа (Живчик).