"Живчик" здобуває першу перемогу в чемпіонаті
Написав Максим Гаптар   
Середа, 10 липня 2013, 20:24

jivchyk-javirDSC00932  

У результативному поєдинку футболісти "Живчика" переграли "Явір-Юнайтед" з рахунком 8 : 6.

 

"Живчик" - "Явір-Юнайтед" 8 : 6

Голи: Губа (3), Малимон (2), Сухенко, Синяк, Жежерун - Кала (4), Сухенко (2 автоголи "Живчик")

 

Цікавий матч провели сьогодні "Живчик" та "Явір-Юнайтед". Ці команди мали зіграти між собою аж у 5-му турі, втім домовилися провести матч раніше. Власне зустріч між "Живчиком" та "Явором" була досить цікавою.

jivchyk-javirDSC00925

Старт матчу подарував уболівальникам найвшидший гол у цьогорічному чемпіонаті. Вже у першій атаці "Живчик" відкрив рахунок. Зробив це на 11-ій хвилині (!!!) Богдан Губа. Сьомий номер "Живчика" отримав передачу на лівому фланзі й з гострого кута якісно прострілив - воротар був безсилий. Далі "Живчик" продовжив забивати. Не встигли футболісти "Явора" розіграти м’яч, як отримали другий гол. Знову Богдан Губа, цього разу ударом з далеку подвоїв перевагу "Живчика".

jivchyk-javirDSC00979

Загалом у першому таймі ледь не кожен удар у бік воріт "Юнайтеда" влучав у сітку воріт. У цьому матчі "Явір-Юнайтед" перебував далеко не в оптимальному складі. В обоймі колективу було лише п’ять футболістів, втім, пропустивши силу силенну м’ячів у першому таймі, гравці "Явора" знайшли в собі сили ледь не наздогнати суперника. Так, до кінця першого тайму у воротах "Юнайтеда" побувало цілих сім м’ячів. Але "явірчани" зуміли відквитати два м’ячі.

jivchyk-javirDSC00933

 У другому таймі найбільш легіонерський колектив чемпіонату вже оговтався, й провів його на рівних із суперником. На початку тайму Кріс Кала забив третій гол "Явора", на що "Живчик" відповів голом Дмитра Жежеруна. Як виявилося, цей м’яч був останнім для "Живчика".

jivchyk-javirDSC01007

За рахунку 8 : 3 на користь "Живчика" розпочався третій тайм матчу, в якому футболісти "Явора-Юнайтеда" ледь не зрівняли рахунок. Неабияк за собою своїх партнерів повів Кріс Кала. Камерунський футболіст використав більшість своїх моментів, та у підсумку відзначився покером. Однак наздогнати "Живчик" "Явір" не зумів. У підсумку 8 : 6, "Живчик" вперше перемагає в чемпіонаті.