"Дніпро-2003" вириває перемогу в "Епіцентра"
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 28 червня 2013, 19:58

DSC00140

"Дніпро-2003" - "Епіцентр" 7 : 5

Голи: Степанов (3), Франчук І., Франчук В., Куленко - Тараненко (2), Усмединський (2), Ткаченко, Ситник (автогол).

 

Крізь грім і блискавки проходив заключний матч першого туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. "Епіцентр" та "Дніпро-2003" подарували найстійкішим глядачам "Живчик-Арени" інтригуючий та цікавий поєдинок. Першу половину матчу впевнено домінували на полі футболісти "Епіцентра". Новачок чемпіонату швидко заволодів ініціативою в зустрічі й не менш швидко перевтілив її у забиті м’ячі. Потужний старт "Епіцентру" можна поєднати з якісною грою Олексія Тараненка, котрий не робив зайвих рухів і в будь-якому моменті був націлений на ворота. У підсумку матчу Тараненко двічі засмутив воротаря суперника.

У другому таймі команда будівельного гіпермаркета продовжила домінувати над суперником. Цього разу помилками суперників скористалися двічі Максим Усмединський та одного разу Володимир Ткаченко. Як наслідок, задовго до завершення другого тайму "Епіцентр" лідирував з рахунком 5 : 1 (так, перший гол "Дніпро" провело ще в першому таймі).

Проте за рахунку 5 : 1 "дніпряни" "прокинулися". Разом із тим, як негода повністю охопила "Живчик-Арену". Шквальний вітер та сильний дощ "завів" футболістів "Дніпра" які ще до заключної перерви зуміли відквитати два м’ячі - 3 : 5. Негода лише набирала обертів, і в унісон цьому "дніпряни" продовжили "ламати" сценарій матчу. Павло Кіт, Петро Степанов і компанія неабияк завелися і методично атаку за атакою, момент за моментом відіграли своє відставання. Хет-трик виконав Петро Степанов, котрий у потрібний момент реалізовував усі свої моменти, чудовий матч провів Павло Кіт, котрий брав участь у більшості гольових атак і став кращим гравцем зустрічі. Як наслідок, зе до середини тайму "Дніпро-2003" зрівняло рахунок. А за цим, отримавши емоційну перевагу вже на класі дотиснув суперника. У підсумку 7 : 5, вольова перемога "Дніпра".