Визначилися чвертьфіналісти Кубку області з пляжного футболу
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 06 червня 2013, 19:59

palmiraazottDSC08881

Перемогою "Імперії-Пальміри" над "Азотом" у Черкасах завершилася 1/8 фіналу 5-го Кубку Черкаської області з пляжного футболу.

 

 

"Імперія-Пальміра" - "Азот" 5 : 4

Голи: Матвієнко (2), Пархоменко (2), Діхтяренко - Андрійченко О., Кудря О., Білоус, Соколовський

 

palmiraazotrDSC08871 

Якісний та напружений матч видався між командами "Імперія-Пальміра" та "Азот". Футболісти "Пальміри" швидко заволоділи ініціативою й відкрили рахунок, після чого його швидко подвоїли. Помітно, що стартові хвилини гравці "Азоту" відверто провалили, недооцінивши суперника. Проте вже до першої перерви молода команда хімічного підприємства Черкас зуміла вирівняти гру, й голи від двох Олегів: Андрійченка та Кудрі яскраве тому підтвердження.

palmiraazotrDSC08862

У другому таймі гра вирівнялася. Обидві команди мали свої шанси. Спочатку в середині другого періоду футболісти "Пальміри" заробили "вбивчий" штрафний (відстань удару була трохи подалі ніж пенальті), який впевнено реалізував Олександр Діхтяренко. 3 : 2, "Пальміра" знову лідирує. Проте "азотівці" відмовлялися віддавати супернику ініціативу й продовжили атакувати. Наприкінці тайму Владислав Аджубей завдав чудового удару зльоту, однак м’яч не дістався цілі.

palmiraazotrDSC08873

Однак порив Владислава підтримав Артем Білоус, котрий після непоганої комбінації з гострого кута відправив м’яч у правий кут воріт "Пальміри" - 3 : 3. Не встигли футболісти "Пальміри" розіграти м’яч, як відразу його втратили, після чого порушили правила. Штрафний удар з власної половини поля взявся викнувати голкіпер "Азоту" Нікіта Соколовський. І не дарма, страж воріт "хіміків" завдав потужного й точного удару, з яким не впорався Костянтин Григоренко. 3 : 4, за хвилину "азотівці" обернули все з ніг на голову.

palmiraazotrDSC08891

Далі матч наближався до завершення, і футболісти "Пальміри" прагнули якнайшвидше зрівняти рахунок і це їм вдалося. За менш ніж три хвилини до фінального свистка не втомний Віктор Пархоменко видряпав м’яч поблизу воріт "Азоту" й своїм ударом відновив паритет. В останні кілька хвилин матчу гравці обох команд з усіх сил намагалися вирвати перемогу, проте це їм не вдалося. Й на суперників чекали три хвилини додаткового часу.

palmiraazotrDSC08933

Своєрідний овертайм краще провели більш досвідчені футболісти "Імперії-Пальміри". Учасники Вищої ліги чемпіонату області створили кілька гольових моментів, один з яких дістався мети. Після навісної передачі Антон Матвієнко чудовим ударом головою забив п’ятий гол своєї команди й подарував "Пальмірі" перемогу. У підсумку, 5 : 4, "Імперія-Пальміра" стає останнім учасником чвертьфіналу Кубку області з пляжного футболу.

 

"Живчик" - "Рось" 7 : 5

Голи: Губа (3), Жежерун (2), Бойко, Ковальов - Гордієнко (2), Сижоренко, Новіков (2).

 

ФК "Явір-Юнайтед" - "Епіцентр" 6 : 8

Голи: Армстронг (3), Каца (2), Саніа - Матвійчук (2), Замятін (2), Тараненко (2), Усмединський (2).

 

Таким чином, у чвертьфіналі між собою зустрінуться:

Понеділок

19.00 "Живчик" - "Дніпро-2003"

 

Вівторок

19.00. "Епіцентр" - "Темна Конячка"


 

Четвер

19.00 "Чарівниця" - "Імперія-Пальміра"

 

20.00 "Цетус" - "Матусів"