Черкаські фітнесисти підкорили Україну
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 19 листопада 2012, 08:31

80AIwo2546565FfRQ

   Черкаські фітнесисти повернулися із Чемпіонату України з бодібілдингу і фітнесу із трьома золотими нагородами та чемпіонським званням.

   Колекція нагород черкаських фітнесистів Олексія Горішного та Анни Круковської поповнилася ще одним трофеєм. У черговий раз цей непереможний тандем довів – рівних йому немає. Спортсмени повернулися переможцями із Чемпіонату України з бодібілдингу і фітнесу, який минулої суботи, 17-го листопада, проходив у Києві. Честь Черкащини на цих змаганнях, окрім Олексія Горішного та Анни Круковської, відстоювали ще два спортсмени – Михайло Журавель та Людмила Лютікова.

   «Цього разу учасників було значно більше, тому конкуренція була жорсткішою. Але для мене це був прохідний турнір напередодні чемпіонату світу. Дуже мене порадували мої учні. У цьому році моя команда складалася із 4-ох осіб, включаючи мене. У категорії фітнес я перемагаю вже втретє», – ділиться Олексій Горішний, фітнесист.

   fMu3Se8867768q2V5c 

До участі у змаганнях долучилися кращі фітнесисти країни. Гідну конкуренцію черкаським спортсменам склали змагальники із Києва, Харкова, Одеси. Проте, незважаючи на сильну конкуренцію, черкасцям таки вдалося зійти на п’єдестал першості. Золото у категорії «фітнес чоловіки» виборов Олексій Горішний. Друга золота нагорода дісталася його учню Михайлу Журавлю у категорії «модельний фітнес». Не відстала від чоловічої частини черкаської команди і фітнесистка Анна Круковська. Дівчині не було рівних у категорії «бікіні до 170 см», у якій вона виборола перше місце та звання абсолютної чемпіонки. Ще одна черкаська фітнесистка Людмила Лютікова, яка незважаючи на юний вік та дорослу конкуренцію, стала п’ятою у категорії «бікіні до 160 см». 

    55555inJ5eixedjY 

«Я щаслива! Я знову стала абсолютною чемпіонкою! Гідних дівчаток було багато, тому перемагати було приємно! Мені все сподобалося, не дивлячись на те, що я дуже втомилася і часом мерзла . Повернулася додому дуже задоволеною. І поставила на полицю ще два кубки! Зараз я морально налаштовуюся на чемпіонат світу і сподіваюся виступити гідно! Спасибі всім, хто за мене вболівав», – ділиться Анна Круковська, фітнесистка.

    OR0K07876755qjhs 

Проте відпочивати спортсменам ніколи. Олексій Горішний та Анна Круковська розпочали підготовку до чемпіонату світу в Бангкокі (Таїланд), який заплановано на 3-10-те грудня. Щодо підопічних Олексія Горішного, то їм спортсмен спуску не дає. Михайло Журавель та Людмила Лютікова активно готуються до чемпіонату Європи, який має відбутися цієї весни.

             jGL_C0yKzg0